О нама

Руи'ан Литаи Мацхинери ЦО., ЛТД основана је 2001. године. Више од 18 година, наша мисија предузећа је да реализује производњу аутоматских машина за паковање пластике. Ми се фокусирамо на истраживање, развој, производњу и маркетинг на термоформирајућој машини за цетири / три постоље, термообликовање пластичне чаше, пластичну термоформинг машину БОПС, пластицни екструдер ПП / ПС / ПЕТ, калуп итд.

Добили смо пуно патентних проналазака и патената корисних модела за наше производе, а наше машине су прошле сертификат ЦЕ и ИСО 9001: 2000. У међувремену, више од 79 земаља и региона сарађује са нама, као што су САД, Јужна Кореја, Турска, Канада, Русија, Кувајт, Иран, Бразил, Чиле, Боливија, Саудијска Арабија, Јемен, Перу итд. купац иду први, искрену услугу "као сврху услужног сервиса, и поздрављамо сарадњу и смјернице од старих и нових купаца.

Компанија Литаи успоставила је комплетан, ефикасан и квалитетан систем осигурања, који се састоји од дизајна производа, производње до маркетинга и услуга, у складу са ИСО 9001: 2000 Интернатионал Куалити Стандард Систем и ЦЕ сертификационим системом. Овај систем чини све делове који могу утицати на производе и квалитет рада под строгом контролом.